ΑΡΧΙΚΗ Προφίλ Εγκαταστάσεις Τιμοκατάλογος ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
topbleft
bleft1
bleft2
leyko
kingbet
kosmidis
intersport
unileague
Προφίλ
 

 

 

Το Soccerino Football Club είναι μία από τις πρώτες επιχειρήσεις αθλητικών εγκαταστάσεων, που ιδρύθηκε στην περιοχή του Αγ. Ι. Ρέντη και μετράει ήδη πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο αυτό (έτος ίδρυσης 2000). Η έκτασή του φτάνει τα 4,5 στρέμματα κι ενώ ξεκίνησε με mini γήπεδα 5x5, σήμερα διαθέτει και γήπεδα 6x6, 7x7 & 8x8.

Όλα τα γήπεδα διαθέτουν χλοοτάπητες 6ης γενιάς (ανακαινισμένοι το καλοκαίρι του 2014), ενσωματωμένους με καουτσούκ προς αποφυγή τραυματισμών και για έναν ξεκούραστο αγώνα. Επίσης, υπάρχουν εξέδρες για την παρακολούθηση των αγώνων από το κοινό.

Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο, έχει ως αποτέλεσμα την άψογη διοργάνωση εσωτερικών πρωταθλημάτων με πλούσια έπαθλα (μηχανάκια, τηλεοράσεις, κινητά, χρηματικά έπαθλα, δωροεπιταγές αθλητικού υλικού κ.ά.), αλλά και εταιρικών πρωταθλημάτων (SHIP SOCCER, ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ALPHA). Επίσης συμμετέχουμε σε πανελλήνια τουρνουά (INTERSPORT, WASH & GO κ.ά.), ενώ φιλοξενούμε φοιτητικά και σχολικά πρωταθλήματα (UNILEAGUE, STUDENTS CUP, ΚΟΛΛΕΓΙΟ IST, IEK ΔΕΛΤΑ...)

 

 

 

 

 
socialmedia1